Barion Pixel

RENDELÉS MENETE

RENDELÉS MENETE

Megrendelésüket a Webáruházon keresztül adhatják le, melyről rövidesen egy automata visszaigazoló email-t kapnak. Ezután szintén elektronikus úton megküldjük Önnek díjbekérőjét, avagy kártyás fizetés esetén a vásárlásról szóló hivatalos számláját.


Mindezek után az Ön egyedileg tervezett, saját kezűleg személyre szabott bútorát haladéktalanul gyártásba adjuk, melyről emailben is visszaigazolást kap. Ezen emailben értesítjük Önt a pontos szállítási határidőről.


A gyártási folyamatot gondos minőségellenőrzés követi, melyet követően bútorát hasonló alapossággal csomagoljuk és előkészítjük szállításra.


Bútorának elkészülte után haladéktalanul megbízzuk a fuvarcéget a kiszállítással, melynek részleteiről az adott kiszállító eljárásrendjének megfelelően emailben és/vagy SMS-ben kap értesítést. A kiszállítás részleteit ezután már a futárszolgálattal fogja tudni egyeztetni.


Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdése volna, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére a 0670-743-8181-es telefonszámon vagy a hello@chairman.hu email címen.