Barion Pixel

Rólunk

Tisztelettel üdvözöljük a Chairman online bútoráruházában!

A Chairman Hungary Kft. 2013 óta foglalkozik bútorok gyártásával és értékesítésével. Cégünk mindeddig elsősorban hotelek, éttermek és kávézók részére értékesítette termékeit, melyeknél kiemelt figyelmet fordítunk a minőségre és a tartósságra.

Célunk az, hogy a professzionális felhasználók igényei szerint készülő bútoraink privát használatra is elérhetők lehessenek, és a magas minőségi standardokat kedves vásárlóink az otthonukban is élvezhessék.

Különleges formavilágú, divatos, designer bútorokat kínálunk megfizethető áron, professzionális minőségben.

Mivel valamennyi termékünk Magyarországon készül, képesek vagyunk rövid határidőn belül tökéletesen személyre szabott bútorokkal kiszolgálni vásárlóinkat. Modern színvilágú, különösen magas minőségű szöveteink széles skáláját kínáljuk annak érdekében, hogy mindenki megtalálja az otthonához tökéletesen illő árnyalatokat. Természetesen a lábak és karfák is teljes mértékben az egyéni igényekhez szabhatók. Konfigurátorunk segítségével már honlapunkon megtervezheti álmai bútorát.

Közel tíz éves szakmai tapasztalattal felvértezett értékesítő csapatunk örömmel áll kedves vásárlóink rendelkezésére.

Chairman minőség:

Minden bútor alapja, tartósságának záloga a teherbíró, szakszerűen megtervezett váz. Valamennyi termékünk vendéglátóiparban évek óra bizonyított, kiforrott konstrukcióval készül. Minőségi tömör fát, nagy teherbírású rétegelt lemezt, illetve kiváló hegesztőmunkával készült fém elemeket használunk, amely lehetővé teszi, hogy bútoraink szerkezetére 5 év garanciát tudjunk vállalni.

Amikor otthonra bútort választunk, az esztétika mellett értelemszerűen kényelmi szempontokat veszünk figyelembe. Kivel ne fordult volna elő, hogy a kezdetben fejedelmi kényelmet biztosító fotelje rövid idő után keménnyé és deformálttá, „kiültté” változott. Hogy a tartósság és a kényelem kéz a kézben járjon, különböző keménységű és kompressziótűrésű szivacsokat alkalmazunk kombinálva.

Az ülőbútorok Achilles-sarka igen gyakran a szövet, amely sajnos néha már 1-2 év használat után kopottá, viseltessé válik. A könnyű tisztíthatóság és a gyönyörű színek mellett szöveteink kiválasztásánál a kopásállósági (Martindale) mutatóra helyezzük a hangsúlyt, mely akár 5-10-szer magasabb is lehet a nagy bútoráruház láncoknál megszokott értéknél.